Waterleidingen & ontharders

Wij installeren of repareren uw waterleiding! Tevens kunnen wij uw waterleiding verleggen indien gewenst. 

Een lekkage in een waterleiding is een groot ongemak. Het is dan ook erg belangrijk dat werkzaamheden aan een waterleiding gebeuren door een expert. 

Zou u graag een buitenkraan aan willen laten leggen of misschien ergens binnenshuis een extra waterpunt willen hebben? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Ook kunnen wij voor u een waterontharder installeren welke zorgt voor beduidend minder kalkaanslag in uw badkamer, wasmachine en keukenapparatuur. Dit komt de levensduur van uw apparaten aanzienlijk ten goede en u hoeft niet telkens met ontkalker aan de slag in de badkamer.

De onharder wordt op de hoofdleiding aangesloten waardoor u direct overal in en om het huis profiteert van deze installatie. Werkwn aan uw waterleiding is een specialistische klus, schakel daarom altijd een vakman in.

Wij plaatsen enkel ontharders waarvan we weten dat ze werken. Geen magneten op de leidingen maar een gedegen installatie die echt werkt!

Waterleiding aansluiten of repareren?

Wilt u graag een waterleiding aan laten leggen of verplaatsen in Groningen, Friesland of Drenthe? Of liever een waterontharder laten plaatsen?
Neem dan contact met ons op.
Lekkage? Bel dan ons storingsnummer.

Informatie

DS Storing & Installatie

0623002072

info@ds-installatietechniek.nl

kvk 84937467

IBAN: NL48 KNAB 0414 4217 44

Image